Henk wil in de regel vaak op safe gaan. Niet dat hij uitdagingen uit de weg gaat. Maar zeker in Nederland zijn de prijzen van restaurants vaak niet waardig voor waar zij voor aangeprezen worden. En je wilt toch gewoon goed eten.
Echter soms wil ik gewoon iets heel anders. En dit keer had ik gegoogled op Mastika een Ottomaanse keuken. He! wat..... ? Ja, lekker extreem. Het restaurant had hele goede recenties, dus what the hell ! Gewoon proberen. Op zondag in de vroege avond daar besproken, en bij binnenkomst voelden wij ons al meteen op ons gemak.
Mooie wijnkaart.Vreemd al die onbekende wijnen. Het gaf gelijk al vertrouwen dat de eigenaar niet de topwijnen aanprees. Prachtige menukaart. Het was nog moeilijk om te kiezen ook. Om maar in het kort te zijn... het was geweldig ! De smaken waren subtiel. De gerechten waren prachtig opgemaakt. Prachtige bijzondere producten. En zo vertelde de eigenaar, zij koken voor 95% biologisch, en zijn daarbij trentsetter in Nederland.
Het enige nadeel wat wij konden vinden lag aan ons zelf. Wij hadden ivm drukke werkdag van Henk op maandag, vroeg besproken, dus wij zaten een tijdje alleen in het restaurant. Maar elke uitnodiging om snel hier weer te gaan eten is welkom. Wij zijn van de beslist partij... !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten