vrijdag 8 april 2011

Men at work

Buiten schijnt het zonnetje al fel. Vanochtend vroeg opgestaan, want er was werk te doen en te verwachten.
Henk wilde het huis nog even langslopen voor een verfje op de kale plekken, de terrassen nog even karcheren. Toni en broer zijn net aangekomen met nieuwe aanplant. Een lading vol nieuwe fruitboompjes t.w.  nashi, paraquaja, pruim, bloednavel en abrikoos. Verder wat snoeiwerk verrichten en wat dode planten weghalen. Tjonge wat werken die jongens met een tempo.
Om 10.30 wordt onze nieuwe LNB kop geleverd voor canal digitaal. Dan is onze happy huurder ook weer blij. Dus voor vertrek zijn de zaakjes weer op orde. 
Om ons heen volop activiteit. Het lijkt of iedereen is aangestoken door de voorjaarswarmte en daar gebruik van maakt. De boeren en mijn Henk verbranden het oude hout. Akkers worden omgeploegd... De voorjaarskriebels, al die mannen aan het werk wat een mooi gezicht.

2 opmerkingen:

  1. Cor zei: Hiep hiep hoera voor de nieuwe duo LNB kop en zo jagen onze vrienden van Canal digital je elke keer weer op kosten!
    Nu is plotsklaps TV Rijnmond weer verdwenen en moeten Rotterdammers het met AT5 doen en daar worden ze niet vrolijk van!
    De happy huurder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gisteren was er nog veel meer rook.... brand in Murla/Benichembla: http://www.jalonvalleynews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=479%3Afire-threatens-benigembla&catid=35%3Anews&Itemid=54
    Groeten!

    BeantwoordenVerwijderen