donderdag 7 april 2011

Vall de Laguar

Terwijl ik vanaf de tafel waaraan ik zit naar buiten kijk, zie ik een geel/oranje gloed langs de toppen van de bergen. Het zonnetje is net onder gegaan. Het was wederom een prachtige dag.
Vanochtend kwam Svenja nog even een kopje koffie doen. Even bijkletsen voordat wij weer weggaan.
Om even over 12 uur in de auto gestapt op weg naar Edwin en Cokky waarmee wij hadden afgesproken om naar Vall de Laguar te gaan om bij La Venta del Collao te gaan lunchen.
Hoe leuk is het om een keer met anderen mee te rijden, want Edwin nam een andere route. Gaan wij normaal over Orba, Edwin nam de route over Murla. Want, dan kon er onderweg gelijk even bij de bron langs gegaan worden om water te tappen.



Een prachtige route, mooie natuur en vergezichten. En wederom die STILTE om ons heen bij de tussenstops wanneer er even een foto gemaakt werd.



Wij kennen Vall de Laguar van Restaurant Alahuar. En vonden wij dit al het einde van de wereld..., Restaurant La Venta del Collao gaat nog verder de bergen in. Op weg naar de top staan legio kersenbomen volop in bloei. Over een maand vertelde Edwin zitten er kersen aan de boom.




Bij het restaurant aangekomen was helaas de electriciteit uitgevallen en de generator kapot, dus was eten niet mogelijk. Maar wij gaan beslist voor een herkansing.
Op dat moment maar besloten om van de berg naar beneden af te zakken naar Restaurant Alahuar waar we gegeten hebben. Het leuke was dat Edwin en Cokky dit niet kenden. Veel te snel was het tijd om terug te gaan, want Henk wilde graag nog even kennis maken met Poppy en puppy. 
Na een kleine wandeling met Edwin, Cokky en de honden zij wij huiswaarts gegaan. Zaterdag gaan wij weer terug naar the Dutch Mountains (the Nits)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten